2741020150 6972054298 Χαλκηδόνος 11, Καλλιθέα, Κόρινθος
Search Close
 
 
 
ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗ
Ξυλουργικές Εργασίες Κόρινθος


Η επιχείρησή μας "ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗ" η οποία η οποία βρίσκεται στην Κόρινθο και πιό συγκεκριμένα στην Καλλιθέα Κορινθίας, δραστηριοποιείται από το 1984 με ξυλουργικές εργασίες δημιουργώντας μοναδικά έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές που ξεχωρίζουν για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Με πρωταρχικό κριτήριο την ποιότητα και τη λειτουργικότητα, κατασκευάζουμε κουζίνες, ντουλάπες, ξύλινα κουφώματα και πόρτες, έπιπλα και ειδικές ξυλουργικές κατασκευές υψηλής αισθητικής, σε κλασικό ή μοντέρνο ύφος που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη μας.

Στο σύγχρονο ξυλουργείο μας, δημιουργούμε ξυλουργικές κατασκευές που συνδυάζουν μοναδικά τη ποιότητα, τη αξιοπιστία, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.
 
     
     
 
 
 
ANAKAINIZOYME

ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους με άμεση εξυπηρέτηση, ποιότητα εργασίας, υψηλή αισθητική, συνέπεια, στις πιο λογικές και ανταγωνιστικές τιμές.

Έπειτα από προσεκτική μελέτη του χώρου σας και συζήτηση μαζί σας για το πως μπορεί να διαμορφωθεί ο χώρο σας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να κατασκευάσει τα έπιπλα και τις κατασκευές των ονείρων σας με σκοπό την κάλυψη των δικών σας αναγκών και την απόλυτη εξυπηρέτησή σας.

Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η άρτια τοποθέτηση με προσοχή στη λεπτομέρεια, η φιλική εξυπηρέτηση και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως την καλύτερη επιλογή για έπιπλα και ξυλουργικές εργασίες σε όλη την Κορινθία.
 
     
     
 
 
Ολες οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητα, την αντοχή στον χρόνο, την έμφαση στην λεπτομέρεια και την υψηλή αισθητική τους.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο, το Ναύπλιο, το Άργος, την Πάτρα, τη Καλαμάτα, την Τρίπολη, τη Σπάρτη, τον Πύργο και όλη την Πελοπόννησο.