2741020150 6972054298 Χαλκηδόνος 11, Καλλιθέα, Κόρινθος
Search Close
hero image
 
 
 
ΕΠΙΠΛΑ 
ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗ | Ξυλουργικές Εργασίες Κόρινθος


Η επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗ” η οποία βρίσκεται στην Καλλιθέα Κορινθίας, με μεράκι και αγάπη μπορεί να κατασκευάσει μοναδικά έπιπλα για κάθε χώρο της οικίας σας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε χώρο, προσφέροντας έπιπλα τα οποία ξεχωρίζουν και δένουν αρμονικά με τον χώρο σας.

Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αισθητική, κατασκευάζουμε τραπεζάκια σαλονιού, βιβλιοθήκες, συνθέσεις, τραπεζαρίες, κρεβάτια, κομοδίνα, γραφεία, έπιπλα μπάνιου, παιδικά έπιπλα και όποιο άλλο έπιπλο επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Μέσα στη πλούσια συλλογή σχεδίων και υλικών υπάρχουν προτάσεις για κάθε στυλ και ανάγκη, ώστε να μπορούμε πάντα να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις, σύμφωνες με το στυλ που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.

Όλα τα έπιπλα σχεδιάζονται και υλοποιούνται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, ειδικά για το δικό σας χώρο και γούστο με κύριο γνώμονα την ποιότητα
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο, το Ναύπλιο, το Άργος, την Πάτρα, τη Καλαμάτα, την Τρίπολη, τη Σπάρτη, τον Πύργο και όλη την Πελοπόννησο.