2741020150 6972054298 Χαλκηδόνος 11, Καλλιθέα, Κόρινθος
Search Close
hero image
 
 
 
ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΠΟΡΤΕΣ
ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗ | Ξυλουργικές Εργασίες Κόρινθος


Καλύψτε τις ανάγκες του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου με ξύλινα κουφώματα ή πόρτες αρίστης ποιότητας και αισθητικής. Τα ξύλινα κουφώματα και οι πόρτες που κατασκευάζουμε είναι ένας τέλειος συνδυασμός του στυλ, της κομψότητας και της απλότητας.

Διαθέτοντας μακρόχρονη πορεία στο χώρο της κατασκευής επίπλων, η επιχείρησή μας “ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗ” η οποία βρίσκεται στην Καλλιθέα Κορινθίας, μπορεί να κατασκευάσεις για εσάς ξύλινα κουφώματα και πόρτες υψηλής αισθητικής τις οποίες σας τις προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές.

Κατασκευάζουμε με μεράκι και αγάπη εξώπορτες, κουφώματα, παντζούρια, μπαλκονόπορτες και πόρτες υψηλής ποιότητας και αντοχής, που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε χώρου. 

Όλες οι κατασκευές μας ξεχωρίζουν για την ιδιαίτερη αισθητική και λειτουργικότητα τους, ενώ διαθέτουμε ποικιλία υλικών, σχεδίων και χρωμάτων.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επισκεφτούμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να τα προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κόρινθο, το Ναύπλιο, το Άργος, την Πάτρα, τη Καλαμάτα, την Τρίπολη, τη Σπάρτη, τον Πύργο και όλη την Πελοπόννησο.